GUARDIANS DE FONS SALUTIS
Enhorabona, has trobat la secció secreta sobre els guardians de Fons Salutis!!!

Baguira: Es tracta del principal guardià. És l'encarregat de mantenir el convent net de tot tipus de plagues. Ha aconseguit exterminar totes les rates i ratolins que hi havia dins el monestir. Malgrat la seua ferocitat contra les invasions, és molt dòcil amb els humans. Si visites el convent t'acompanyarà allà on vages. Li encanta estudiar amb els monitors a l'aula d'estudi. Quan veu que hi ha algú estudiant no dubta en apropar-se a la finestra i miolar fins que li obrin i el deixen entrar.
Sombragris: És la companya de Baguira. També li encanta caçar rates. Aquesta gata és molt més tímida que Baguira, i si t'acostes fugirà ràpidament. Ha tingut dos camades de gatets des que es troba vigilant el convent. La primera va ser amb Baguira, i tingué 5 gatets, dels quals encara es troben al monestir Gocu i Síndrome. La segona no sabem amb qui la va tenir, però el resultat van ser tres gatets que van ser donats.

Rallanegra: És un gat foraster, i rival de Baguira, que es dedica a furtar menjar i a boicotejar la relació de Baguira amb Sombragris. Actualment fa temps que no se sap res d'ell. Qui sap què estarà tramant...


Maribel: És tracta de l'amo de la granja. Aquest ànec, mascle malgrat el seu nom, és qui cuida de les gallines de la granja del convent. És molt autoritari i tots els animals li tenen por, fins i tot les cabres que hi havia, a les quals portava a ratlla.