La parròquia Maria Auxiliadora ofereix la possibilitat de què els xiquets seguisquen amb l'aprenentatge cristià després de prendre la comunió. Es tracta de la catequesi de Postcomunió, on els monitors mitjançant diverses activitats i jocs molt divertits, apropen i acompanyen els xiquets durant el camí de la fe. La finalitat és aprendre de forma divertida allò que deia Jesús. Està pensat per a xiquets entre 8 (3r de primària) i 13 anys (2n d'ESO). T'ho vas a perdre??? 

La catequesi de Postcomunió té lloc cada dissabte, i l'horari és el següent:
- De 16:00 a 16:30 acollida al pati (entrada per l'església).
- De 16:30 a 18:00 activitats i jocs.
- De 18:00 a 19:00 missa.
- Opcional: de 19:00 a 20:00 temps lliure al pati per jugar o xarrar i BERENAR SOLIDARI.

A més de cada dissabte, els monitors organitzen altres activitats, com ara excursions, eixides, les convivències de Nadal i Pasqua, el campament d'estiu i molts més!!!!!

Podeu accedir al calendari de tots els esdeveniments de Postcomunió, així com el cicle responsable cada dissabte del berenar solidari, en el següent enllaç: 

No t'ho penses més i vine!!!!!
Primer cicle
Segon cicle
Tercer cicle

Sopar cap d'any litúrgic curs 2019-2020

publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el ]

Estimades famílies:
Estem a les portes d’acabar l’any litúrgic per tal de donar pas a l’Advent. És per això, que volem celebrar-ho amb els vostres fills i filles fent un sopar a la parròquia i acabar l’any gaudint i jugant tots junts.

El sopar serà el proper dissabte 23 de novembre a les 21:00 i acabarà a les 23:30. Cal dur l’entrepà, 1€ i el got de campament.

Per tal d’organitzar-nos millor, vos enviarem un correu amb un formulari que heu d’omplir per inscriure el vostre fill/a a l’activitat.
Si aquest correu no vos arriba, envieu un correu a: postcomunio@parroquia-maux.org i l’enviarem de nou.

Així mateix, recordar-vos que tots els xiquets i xiquetes que venen a la catequesi de Postcomunió han d’estar matriculats. La matrícula es pot fer en l’oficina de la Parròquia (al carrer Gómez Ferrer) els dimarts de 18:00 a 21:00 i els dijous de 18:00 a 19:30. Moltes gràcies.

Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres.
Podeu descarregar l'autorització d'ací baix.

Reunió famílies primer trimestre curs 2019-2020

4 de nov. 2019, 3:22 publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el 4 de nov. 2019, 3:25 ]

Novembre 2019
Estimades famílies:
Un any més, amb el nous curs, comencem les activitats de Postcomunió de la parròquia Maria Auxiliadora. Els monitors ho agafem amb moltes ganes, il·lusió i energia! Pensem que és interessant contrastar amb vosaltres el calendari d’aquest trimestre, les dinàmiques que seguim durant els dissabtes, les eixides, els sopars, el dia de mares i pares al campament o altres activitats. És per això que ens agradaria tenir un encontre amb tots vosaltres. És, a més, una bona ocasió perquè pugueu conèixer qui som els monitors dels vostres fills i filles i veure la gent que estem implicats perquè puga haver una relació directa i fluida. Compartint sempre es millora!
La reunió serà el proper dissabte, 9 de novembre, a les 19:00 al salonet de la parròquia (després de la missa).

Vos esperem. 
L’equip de monitors – el rector.
* Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a postcomunio@parroquia-maux.org.
* Recordeu també que la matrícula del curs es farà els dimarts de 18:00 a 21:00 o bé dijous de 18:00 a 19:30 en l’oficina. Cal estar matriculats per participar de les activitats!

Inici de curs 2019-2020 Postcomunió i Confirmació

11 d’oct. 2019, 13:03 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 11 d’oct. 2019, 13:04 ]

Nosaltres ja estem preparats per començar👏🎊🎉!!!! I tu🤔?? De segur que sí🙌🙌!!! Ens veiem el proper dissabte 19 d'octubre a les 🕓16:00🕓. Que no t'ho conten🚶‍♀️🚶‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️!!!!

Convivència Pasqua 2019

23 de març 2019, 12:53 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 28 de març 2019, 1:50 ]

Ací teniu el tríptic amb tota la informació de la convivència de Pasqua de Postcomunió d'aquest curs. Recordeu que els dies per apuntar-se seran dimarts 26 i dijous 28 de març, i dimarts 2 d'abril en horari d'oficina.

Eixida a la Xopera 1r i 2n cicle de Postcomunió

23 de març 2019, 12:15 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 23 de març 2019, 12:15 ]

Estimades famílies:

Estant en Quaresma i donant la benvinguda al bon temps, els monitors de primer i segon cicle de Postcomunió hem pensat en fer una eixida a la Xopera el proper dissabte 30 de març. La idea és passar un dissabte diferent, jugant i divertint-nos rodejats de natura.

Ens veurem a les 11:30 del matí PER LA PORTA BLANCA DEL PATI, i a hora de missa (18:00) ja estarem a MAUX.

CAL DUR: motxilla amb el dinar, aigua i gorra.


Si algun xiquet/a té activitats pel matí, es podrà incorporar en qualsevol moment a la sessió. Per a qualsevol dubte o avís, envieu un correu a postcomunio-1@parroquia-maux.org o postcomunio-2@parroquia-maux.org. Hem enviat una enquesta per correu per tal de tindre una idea de quants xiquets participaran en l’eixida, per això vos preguem que la contesteu encara que els vostres fills/es no vagen a vindre (marcant en aquest cas l’opció “No”). Moltes gràcies!

Podeu descarregar les respectives autoritzacions d'ací baix.

Salutacions                                                                                                                                                                       Els monitors de primer i segon de Postcomunió – el rector

Sopar Carnestoltes

27 de febr. 2019, 3:36 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 27 de febr. 2019, 3:37 ]

Estimades famílies:

Estem ja a les portes de la Quaresma amb la celebració de Dimecres de Cendra, dia 6 de març. És per això que, aquest dissabte 2 de març, celebrarem el CARNESTOLTES a la parròquia amb tots els xiquets i xiquetes de Postcomunió.
El sopar començarà a les 21:00 i acabarà a les 23:30. Cal dur l’entrepà i 1€.
Com a novetat, aquest any l’equip de monitors ha pensat una temàtica per aquesta festa. Aleshores caldrà que vinguen TOTS vestits de la següent forma:
- 1r cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta roja.
- 2n cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta verda.
- 3r cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta groga.

*Els complements per caracteritzar la disfressa s’encarregaran els monitors.
Podeu descarregar l'autorització d'ací baix, i caldrà dur-la signada el proper dissabte dia 2 març a la sessió de Postcomunió o directament al sopar.
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres.
                                                                                                                                                                                                                               L’equip de monitors – el rector.

Sopar 1r Postcomunió

12 de febr. 2019, 2:55 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 12 de febr. 2019, 2:55 ]


Estimats pares i mares:

El proper dissabte 16 de febrer farem un sopar a la parròquia amb tots els xiquets i xiquetes de 1r cicle de Postcomunió. Si el vostre fill/a participarà, ha de dur l’autorització signada el proper dissabte a les 16:00 o al sopar directament. Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu a postcomunió-1@parroquia-maux.org. Animeu els vostres fills/es a participar!

El sopar començarà a les 21:00 i acabarà a les 23:30. Cal dur l’entrepà i 1€. 


Podeu descarregar l'autorització d'ací baix.

Circular EMIJA

26 de gen. 2019, 11:21 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 26 de gen. 2019, 11:21 ]

Benvolgudes famílies!


Un any més celebrem la Trobada de Moviments d’Infància i Joventut Cristians d’Algemesí.
Aquest any 2019 celebrem la 11a edició d’aquestes trobades. Els Scouters i Monitors així com els Rectors de les Parròquies creiem que aquesta és una activitat molt important, on podem posar de manifest que són molts els xiquets i xiquetes que participen en activitats de temps lliure als Moviments Cristians d’Algemesí al temps que coneixen també altres realitats. És per tant una ocasió fantàstica per compartir amb els altres grups el millor que tenim, nosaltres mateixos!

La Trobada tindrà lloc el proper dissabte 9 de febrer, i l’horari i distribució del dia serà el següent:
- Les activitats donaran inici a les 13:00 al Col·legi dels Maristes, per la porta principal.
  Cal portar: Entrepà i beguda per a dinar.
- Finalitzarem la Trobada a la Parròquia de Sant Jaume, on junts participarem de la Celebració de la Missa a les 18:00, on també ens agradaria que participareu els pares i famílies, perquè vosaltres també sou part dels nostres agrupaments. Per tal de poder participar en la Trobada cal que aporteu als vostres Agrupaments l’autorització paterna firmada, autoritzant-vos així a participar d’aquesta activitat. L’últim dia per entregar la circular serà el proper dissabte 2 de febrer.

Atentament, Scouters i Monitors dels Moviments Juvenils d’Algemesí.

Reunió pares Postcomunió

16 de gen. 2019, 7:10 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 16 de gen. 2019, 7:11 ]

Estimades famílies:

Acabem de començar el 2n trimestre. Un trimestre ple de moltes activitats diferents que ens agradaria explicar-vos, a més a més, de comentar què treballarem a cada cicle. Pensem que el fet que sapigueu què fan els vostres fills els dissabtes amb nosaltres és important, per això us convidem a la reunió de pares.

 

La reunió serà aquest dissabte 19 de gener, a les 19h en el salonet de la parròquia (després de la missa).

 

Vos esperem.

L’equip de monitors – el rector.

 

*Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu postcomunio@parroquia-maux.org.

Convivència Nadal

24 de nov. 2018, 11:29 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 24 de nov. 2018, 11:29 ]

Ací teniu el tríptic amb tota la informació de la convivència de Nadal de Postcomunió d'enguany. Recordeu que els dies per apuntar-se seran dimarts 27 i dijous 29 de novembre, i dimarts 4 de desembre en horari d'oficina.

1-10 of 20