La parròquia Maria Auxiliadora ofereix la possibilitat de què els xiquets seguisquen amb l'aprenentatge cristià després de prendre la comunió. Es tracta de la catequesi de Postcomunió, on els monitors mitjançant diverses activitats i jocs molt divertits, apropen i acompanyen els xiquets durant el camí de la fe. La finalitat és aprendre de forma divertida allò que deia Jesús. Està pensat per a xiquets entre 8 (3r de primària) i 13 anys (2n d'ESO). T'ho vas a perdre??? 

La catequesi de Postcomunió té lloc cada dissabte, i l'horari és el següent:
- De 16:00 a 16:30 acollida al pati (entrada per l'església).
- De 16:30 a 18:00 activitats i jocs.
- De 18:00 a 19:00 missa.
- Opcional: de 19:00 a 20:00 temps lliure al pati per jugar o xarrar i BERENAR SOLIDARI.

A més de cada dissabte, els monitors organitzen altres activitats, com ara excursions, eixides, les convivències de Nadal i Pasqua, el campament d'estiu i molts més!!!!!

Podeu accedir al calendari de tots els esdeveniments de Postcomunió, així com el cicle responsable cada dissabte del berenar solidari, en el següent enllaç: 

No t'ho penses més i vine!!!!!
Primer cicle
Segon cicle
Tercer cicle

Convivència Pasqua 2019

23 de març 2019, 12:53 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 28 de març 2019, 1:50 ]

Ací teniu el tríptic amb tota la informació de la convivència de Pasqua de Postcomunió d'aquest curs. Recordeu que els dies per apuntar-se seran dimarts 26 i dijous 28 de març, i dimarts 2 d'abril en horari d'oficina.

Eixida a la Xopera 1r i 2n cicle de Postcomunió

23 de març 2019, 12:15 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 23 de març 2019, 12:15 ]

Estimades famílies:

Estant en Quaresma i donant la benvinguda al bon temps, els monitors de primer i segon cicle de Postcomunió hem pensat en fer una eixida a la Xopera el proper dissabte 30 de març. La idea és passar un dissabte diferent, jugant i divertint-nos rodejats de natura.

Ens veurem a les 11:30 del matí PER LA PORTA BLANCA DEL PATI, i a hora de missa (18:00) ja estarem a MAUX.

CAL DUR: motxilla amb el dinar, aigua i gorra.


Si algun xiquet/a té activitats pel matí, es podrà incorporar en qualsevol moment a la sessió. Per a qualsevol dubte o avís, envieu un correu a postcomunio-1@parroquia-maux.org o postcomunio-2@parroquia-maux.org. Hem enviat una enquesta per correu per tal de tindre una idea de quants xiquets participaran en l’eixida, per això vos preguem que la contesteu encara que els vostres fills/es no vagen a vindre (marcant en aquest cas l’opció “No”). Moltes gràcies!

Podeu descarregar les respectives autoritzacions d'ací baix.

Salutacions                                                                                                                                                                       Els monitors de primer i segon de Postcomunió – el rector

Sopar Carnestoltes

27 de febr. 2019, 3:36 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 27 de febr. 2019, 3:37 ]

Estimades famílies:

Estem ja a les portes de la Quaresma amb la celebració de Dimecres de Cendra, dia 6 de març. És per això que, aquest dissabte 2 de març, celebrarem el CARNESTOLTES a la parròquia amb tots els xiquets i xiquetes de Postcomunió.
El sopar començarà a les 21:00 i acabarà a les 23:30. Cal dur l’entrepà i 1€.
Com a novetat, aquest any l’equip de monitors ha pensat una temàtica per aquesta festa. Aleshores caldrà que vinguen TOTS vestits de la següent forma:
- 1r cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta roja.
- 2n cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta verda.
- 3r cicle: pantalons vaquers i samarreta/dessuadora/jaqueta groga.

*Els complements per caracteritzar la disfressa s’encarregaran els monitors.
Podeu descarregar l'autorització d'ací baix, i caldrà dur-la signada el proper dissabte dia 2 març a la sessió de Postcomunió o directament al sopar.
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres.
                                                                                                                                                                                                                               L’equip de monitors – el rector.

Sopar 1r Postcomunió

12 de febr. 2019, 2:55 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 12 de febr. 2019, 2:55 ]


Estimats pares i mares:

El proper dissabte 16 de febrer farem un sopar a la parròquia amb tots els xiquets i xiquetes de 1r cicle de Postcomunió. Si el vostre fill/a participarà, ha de dur l’autorització signada el proper dissabte a les 16:00 o al sopar directament. Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu a postcomunió-1@parroquia-maux.org. Animeu els vostres fills/es a participar!

El sopar començarà a les 21:00 i acabarà a les 23:30. Cal dur l’entrepà i 1€. 


Podeu descarregar l'autorització d'ací baix.

Circular EMIJA

26 de gen. 2019, 11:21 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 26 de gen. 2019, 11:21 ]

Benvolgudes famílies!


Un any més celebrem la Trobada de Moviments d’Infància i Joventut Cristians d’Algemesí.
Aquest any 2019 celebrem la 11a edició d’aquestes trobades. Els Scouters i Monitors així com els Rectors de les Parròquies creiem que aquesta és una activitat molt important, on podem posar de manifest que són molts els xiquets i xiquetes que participen en activitats de temps lliure als Moviments Cristians d’Algemesí al temps que coneixen també altres realitats. És per tant una ocasió fantàstica per compartir amb els altres grups el millor que tenim, nosaltres mateixos!

La Trobada tindrà lloc el proper dissabte 9 de febrer, i l’horari i distribució del dia serà el següent:
- Les activitats donaran inici a les 13:00 al Col·legi dels Maristes, per la porta principal.
  Cal portar: Entrepà i beguda per a dinar.
- Finalitzarem la Trobada a la Parròquia de Sant Jaume, on junts participarem de la Celebració de la Missa a les 18:00, on també ens agradaria que participareu els pares i famílies, perquè vosaltres també sou part dels nostres agrupaments. Per tal de poder participar en la Trobada cal que aporteu als vostres Agrupaments l’autorització paterna firmada, autoritzant-vos així a participar d’aquesta activitat. L’últim dia per entregar la circular serà el proper dissabte 2 de febrer.

Atentament, Scouters i Monitors dels Moviments Juvenils d’Algemesí.

Reunió pares Postcomunió

16 de gen. 2019, 7:10 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 16 de gen. 2019, 7:11 ]

Estimades famílies:

Acabem de començar el 2n trimestre. Un trimestre ple de moltes activitats diferents que ens agradaria explicar-vos, a més a més, de comentar què treballarem a cada cicle. Pensem que el fet que sapigueu què fan els vostres fills els dissabtes amb nosaltres és important, per això us convidem a la reunió de pares.

 

La reunió serà aquest dissabte 19 de gener, a les 19h en el salonet de la parròquia (després de la missa).

 

Vos esperem.

L’equip de monitors – el rector.

 

*Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu postcomunio@parroquia-maux.org.

Convivència Nadal

24 de nov. 2018, 11:29 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 24 de nov. 2018, 11:29 ]

Ací teniu el tríptic amb tota la informació de la convivència de Nadal de Postcomunió d'enguany. Recordeu que els dies per apuntar-se seran dimarts 27 i dijous 29 de novembre, i dimarts 4 de desembre en horari d'oficina.

Nit de guitarretes

24 de nov. 2018, 11:15 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 24 de nov. 2018, 11:15 ]

El proper dissabte dia 1 de desembre ens quedarem a dormir a MAUX!!! Acudirem a les 21:30 ja sopats per la porta de l'esgléisa. Veurem una pel·lícula tots junts, dormirem i ens alçarem ben prompte per tal d'anar a missa de guitarretes. En acabar anirem al patronat a la tradicional xocolatada, i tornarem a MAUX. Podeu recollir els vostres fills i filles entre les 9:00 i les 9:30 per la porta de la parròquia. Cal dur sac de dormir, estoreta, pijama, coixinet (qui vulga) i bossa d'agençament.

Sopar cap d'any litúrgic

18 de nov. 2018, 4:13 publicada per Primer Postcomunió   [ actualitzat el 18 de nov. 2018, 4:14 ]

El proper dissabte 24 de novembre ens quedarem a sopar els tres cicles de Postcomunió a MAUX, per tal de celebrar l'inici del nou any litúrgic. El sopar serà a les 21:00, i acabarà a les 23:30. Cal dur l'entrepà i 1€ (per a la "picadeta" i la beguda), així com l'autorització signada. Podeu descarregar-la d'ací baix.

Inici curs 2018-2019

28 d’oct. 2018, 4:50 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 28 d’oct. 2018, 4:50 ]

Ahir dissabte 27 d'octubre per fi poguérem començar el nou curs de Postcomunió!!!! Quines ganes teníem. Els monitors estem molt contents d'estar un any més amb vosaltres per tal de passar-ho d'allò més i seguir aprenent i formant-nos com a cristians. Podeu veure les fotos d'ahir en el següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/xy1jF1KuutebuoPb6.

1-10 of 17