MauxJoves‎ > ‎Postcomunió‎ > ‎

Nit de guitarretes curs 2019-2020

24 de nov. 2019, 3:20 publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el 24 de nov. 2019, 3:21 ]
Estimades famílies:
Entrant ja en Advent i donant la benvinguda al fred de veritat, comença la novena de Guitarretes que se celebra a les 6:30 del matí a Sant Jaume del 30 de novembre al 8 de desembre. Com s’ha fet els darrers anys, el diumenge dia 1 de desembre, la missa de Guitarretes anirà dirigida especialment per als xiquets i joves d’Algemesí. És per això, que el proper dissabte dia 30 de novembre ens quedarem a dormir a la Parròquia, per assistir l’endemà tots junts a la missa de Guitarretes.
A les 21:30 de la nit rebrem els xiquets, ja sopats, i farem una activitat amb ells. Ens quedarem a dormir i l’endemà ens alçarem ben prompte per anar a la missa a Sant Jaume. Després, hi haurà una xocolatada al Patronat (al parc). En acabar, tornarem a M. Auxiliadora a recollir les coses. Entre les 8:30-9:00 podreu vindre a pels vostres fills.
QUÈ CAL DUR: pijama, estoreta, sac de dormir, coixinet i bossa d’agençament, tot marcat amb el nom.
Recordeu omplir l'autorització i portar-la el mateix dissabte a la sessió de catequesi. Tanmateix, vos demanem que entreu al formulari que vos hem enviat al correu per inscriure el vostre fill/a a l’activitat, i així poder organitzar-nos millor. Si aquest correu no vos ha arribat, envieu un correu a: postcomunio@parroquia-maux.org i l’enviarem de nou.
Podeu descarregar l'autorització d'ací baix.

Salutacions
Ċ
Tercer Postcomunió,
24 de nov. 2019, 3:20