MauxJoves‎ > ‎Postcomunió‎ > ‎

Tercer cicle

El grup de tercer cicle de Postcomunió està format per xiquets de 12 i 13 anys (1r i 2n d'ESO) i pels seus monitors.
Aquest any tractarem el tema: JO I EL MÓN. Amb aquest tema volem ajudar als xiquets i xiquetes a conèixer-se a ells mateix i a tot allò que els envolta en aquesta època de tants canvis, sempre des d’una visió cristiana i amb la idea d’aconseguir en ells un cor inquiet que els ajude en el seu dia a dia.

Per a tractar el tema, tot el cicle farem el camí de Sant Jaume fins arribar a Santiago de Compostel·la i així fer una metàfora entre el camí que estem fent i la vida. En aquest 1r trimestre, farem la preparació del camí, que començarem en el següent i acabarem en l’últim trimestre. DINAR 3r CICLE

29 de nov. 2018, 2:14 publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:37 per Xarxes Socials ]

Estimades famílies, el proper dissabte dia 1 de desembre els monitors i xiquets de 3r cicle farem un dinar al col·legi per a despedir-nos d'aquest 1r trimestre tots junts. 
Per això vos demanem que contesteu aquest formulari (s'adjunta l'enllaç a continuació) per a tindre una previsió de quantes persones serem i per saber si algun xiquet o xiqueta té alguna intolerància i poder fer la compra. 

- DINAR: Macarrons amb tomaca, magre i ceba (formatge optatiu) 
HORA: 13:00 al col·le (entrada per l'església)
- PREU: 2€ per xiquet/a
- ROBA: Recomanem vindre amb roba esportiva per a la sessió que farem després. 

Per a apuntar-se:

Planificació 1r trimestre

6 de nov. 2018, 5:00 publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el 8 de nov. 2018, 5:33 per Xarxes Socials ]

Benvolgudes famílies,

Comencem un nou curs de Postcomunió. Ací podeu descarregar la planificació de les sessions per al primer trimestre de tercer cicle de Postcomunió on trobareu un xicotet resum del que tractarem cada dissabte i altres activitats d'aquest 1r trimestre. 


1-2 of 2