MauxJoves‎ > ‎Postcomunió‎ > ‎Tercer cicle‎ > ‎

Autorització eixida a la Xopera i al Làser Space

10 de març 2020, 5:55 publicada per Tercer Postcomunió   [ actualitzat el 10 de març 2020, 5:59 ]
Estimades famílies,

Estant en Quaresma i donant la benvinguda al bon temps, els monitors de tercer cicle de Postcomunió hem pensat en fer una eixida a la Xopera el proper dissabte 21 de març. La idea és passar un dissabte diferent, jugant i divertint-nos rodejats de natura.

Ens veurem a les 11:30 del matí PER LA PORTA BLANCA DEL PATI (C/ Gómez Ferrer), i a hora de missa (18:00) ja estarem a MAUX.

CAL DUR: roba còmoda, motxilla amb el dinar, aigua i gorra.

Si algun xiquet/a té activitats pel matí, es podrà incorporar en qualsevol moment a la sessió. 

Hem enviat una enquesta per correu per tal de tindre una idea de quants xiquets i xiquetes participaran en l’eixida, per això vos preguem que la contesteu encara que els vostres fills/es no vagen a vindre (marcant en aquest cas l’opció “No”). 

D'altra banda, el proper dissabte 4 d’abril, el farem una eixida al “Làser Space” d’Alzira. És per això que necessitem la vostra col·laboració per dur i tornar als xiquets i xiquetes. L’eixida serà a les 15:15 des de la Plaça de la Ribera, i per a tornar ens veurem a les 17:30 davant del “Làser Space”. El preu de l’eixida serà de 6’5€, que s’haurà de pagar abans d’eixir.

Per apuntar els vostres fills/es haureu de contestar el formulari que hem enviat per correu (el mateix que el de l'eixida a la Xopera), indicant si participaran o no de l’activitat, i també si teniu disponibilitat per agafar cotxe i ajudar a dur-nos.

Per a qualsevol dubte o avís, envieu un correu a postcomunio-3@parroquia-maux.org

Podeu descarregar les autoritzacions de les dues eixides d'ací baix.

Ċ
Tercer Postcomunió,
10 de març 2020, 5:55