Segueix les celebracions en directe

publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el ]

A causa de la situació de confinament que estem vivint, no és possible acudir a les celebracions de la parròquia de forma presencial. Per això, podeu vore-les en directe a través del Facebook de la parròquia. Podeu accedir a ell fent clic ací. També podeu fer-ho descarregant el document PDF de baix i fent clic o tocant la imatge del logotip de Facebook que hi ha en ell.

Full parroquial setmanal Al·leluia

28 de març 2020, 16:48 publicada per Rector Maux Algemesí   [ actualitzat el per Xarxes Socials ]

Aquesta setmana a conseqüència del Covid 19, no hem publicat en paper el full setmanal interparroquial "Al·leluia". Vos adjuntem el document amb la reflexió setmanal, perquè des de les vostres cases la pugueu seguir.

Comunicat interparroquial

28 de març 2020, 5:05 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 28 de març 2020, 5:05 ]

Donada la situació d'emergència sanitària originada pel COVID-19 (coronavirus) i després de rebre el comunicat oficial de l'Arquebisbat de València, totes les parròquies d'Algemesí comuniquem

En primer lloc, que tots estem subjectes a les directrius que ens donen les autoritats governatives i sanitàries, les quals, com es ve observant, poden anar variant segons l'evolució de la pandèmia. 

En segon lloc, com a conseqüència immediata de l'anterior i donades les circumstàncies actuals, manifestem que el més prudent és POSPOSAR LA CELEBRACIÓ DE LES PRIMERES COMUNIONS I CONFIRMACIONS al mes d'octubre i novembre, respectivament. Les noves dates per a les COMUNIONS són les següents: 
  • PARRÒQUIA SANT JAUME APÒSTOL:
    4, 11 i 25 d’octubre a les 12h. Primeres Comunions. 
    17 d’octubre a les 18h. Primeres Comunions. 
    22 de novembre a les 12h. Confirmacions.

  • PARRÒQUIA MARIA AUXILIADORA:
    4 i 18 d’octubre a les 12.30h. Primeres Comunions. 
    17 d’octubre a les 18h. Primeres Comunions. 
    21 de novembre a les 18h. Confirmacions.

  • PARRÒQUIA SAN PÍO X:
    10, 17 i 24 d’octubre a les 18h. Primeres Comunions. 
    11, 17 i 25 d’octubre a les 12h. Primeres Comunions. 
    28 de novembre a les 19.30h. Confirmacions.

  • PARRÒQUIA DEL PILAR. CARRASCALET:
    18 d’octubre a les 12h. Primeres Comunions. 

En tercer lloc, quan es desactive l'estat d'alarma i, per tant, finalitze el confinament, les parròquies ens posarem en contacte amb els pares perquè vinguen a les oficines parroquials i informen de l'elecció de la nova data.

En tot cas, durant el mes de juliol, atendrem al que les autoritats governatives i sanitàries i l'Arquebisbat de València diguen sobre la possibilitat de la reunió de moltes persones juntes durant el mes d'octubre i novembre, perquè a ningú se li escapa, que normalment en ocasió de les dites celebracions sacramentals, se solen congregar molts fidels. 
        Algemesí, a 28 de març de 2020 
        Els rectors d’Algemesí 

Santa Maria, SALUT dels malalts i Auxili dels cristians. Pregueu per nosaltres.

Full parroquial setmanal

21 de març 2020, 16:37 publicada per Rector Maux Algemesí   [ actualitzat el 22 de març 2020, 5:55 per Xarxes Socials ]

Aquesta setmana a conseqüència del Covid 19, no hem publicat en paper el full setmanal interparroquial "Al·leluia". Vos adjuntem el document amb la reflexió setmanal, perquè des de les vostres cases la pugueu seguir.

Suspensió de tota activitat pastoral i de la celebració de l'Eucaristia amb presència de fidels

15 de març 2020, 7:15 publicada per Rector Maux Algemesí   [ actualitzat el 15 de març 2020, 7:59 per Xarxes Socials ]

A causa de la pandèmia del COVID-19 i seguint les recomanacions de les autoritats civils i sanitàries, així com les indicacions de l'Arquebisbat de València, queden suspeses totes les activitats pastorals parroquials (catequesi, reunions, celebracions...); de la mateixa manera queda suspesa l'Eucaristia pública amb presència de fidels, fins que les autoritats determinen el contrari.

 El sacerdot continuarà celebrant cada matí a les 9.30 hores (a portes tancades) el sagrament de l'Eucaristia, posant sota la intercessió de la Mare de Déu a tot el nostre poble, especialment per tots aquells que en aquests moments estan patint especialment aquesta situació. Que ella, Auxili dels Cristians i Font de Salut ens ajude.

La parròquia contínua disponible per a qualsevol consulta, necessitat o tràmit a realitzar. Poden contactar telefònicament al 962420328 i es concretarà el moment d'atenció en el despatx parroquial (facilitant així que l'atenció siga personalitzada i no s'incomplisquen les mesures marcades), o també al correu rector@parroquia-maux.org

Cancel·lació activitats pastorals

12 de març 2020, 13:50 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 12 de març 2020, 13:50 ]

Degut a la cancel·lació de les classes de forma indefinida, ens veiem obligats a cancel·lar tota activitat pastoral durant els propers dies. Això inclou la catequesi de Comunió, les activitats del moviment juvenil (Postcomunió i Confirmació), i la pregària estacional de demà divendres 13 de març. Estigueu atents a nous avisos.

Cancel·lació convivència Pasqua, Taizé i camí de Sant Jaume

12 de març 2020, 12:59 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 12 de març 2020, 12:59 ]

Estimades famílies, Durant els últims dies, l’actualitat ve marcada per l’avanç del COVID-19 en tot el territori espanyol. És per això, que ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos algunes mesures que ens hem vist obligats a adoptar a conseqüència de les recomanacions sanitàries. Després de la cancel·lació de distints esdeveniments a València i seguint els criteris que Conselleria ha marcat per a les activitats educatives fora del centre, la convivència programada per als dies 27, 28 i 29 de març queda SUSPESA. També els viatges dels joves de Confirmació a Taizé i Camí de Sant Jaume programats per a la setmana de Pasqua. Els diners d’aquestes activitats es tornaran en la seua totalitat, bé siga en horaris d’oficina o per transferència. Estem pendents de les últimes indicacions que des de la Conselleria de Sanitat i Educació ens van donant. En el mateix moment que se suspenga l’activitat educativa, també se suspendrà les activitats al moviment juvenil. Malgrat això, tan prompte com tinguem notícies vos anirem informant pels mitjans de comunicació oficials de la nostra parròquia. Moltes gràcies per la vostra atenció.
L’equip de coordinació

Convivència Pasqua curs 2019-2020

1 de març 2020, 6:21 publicada per Inscripcions Maux   [ actualitzat el 1 de març 2020, 6:25 ]

Podeu accedir a tota la informació sobre la convivència de Pasqua de Postcomunió i Confirmació fent clic en els següents enllaços:

Com a novetat, les inscripcions per a aquesta convivència es podran realitzar de forma online. Als enllaços anteriors podeu trobar també les instruccions de com fer-ho.

Programació actes Quaresma 2020

25 de febr. 2020, 14:30 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 25 de febr. 2020, 14:32 ]

Podeu descarregar d'ací baix el document amb la programació de tots els actes previstos per a la Quaresma d'aquest any en totes les parròquies d'Algemesí.

Fotos sopar Carnestoltes Postcomunió curs 2019-2020

23 de febr. 2020, 10:50 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 23 de febr. 2020, 10:51 ]

Ja podeu veure les fotos del sopar de Carnestoltes de Postcomunió celebrat el passat dissabte 22 de febrer. La temàtica era "L'espai exterior" i cada cicle anava disfressat d'un tipus d'extraterrestre. Així, primer cicle anaven de selenites, segon cicle de saturnians i tercer cicle de marcians. Per anar a l'àlbum de fotos només heu de fer clic ací.

1-10 of 154