Notícies‎ > ‎

Guanyadors sorteig Playmobil de la parròquia

16 de gen. 2019, 6:07 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 16 de gen. 2019, 7:22 ]
Durant tot el Nadal, el betlem de Playmobil de la parròquia de Maria Auxiliadora ha estat obert al públic. Més de 850 persones han passat durant els 8 dies de visites per veure els tres muntatges que hi havia. En primer lloc el betlem amb les escenes pròpies d'un betlem tradicional, una ciutat amb escenes nadalenques per reflexar què fem hui en dia en el Nadal i finalment una sabana africana per recordar a totes les persones que han passat un Nadal ben diferent al nostre. 

Aquesta iniciativa, impulsada pels monitors i monitores de la parròquia, tenia com a finalitat recollir fons per restaurar el betlem tradicional que té la parròquia, molt desgastat ja pels anys. Gràcies a la col·laboració de la gent que ha vingut a visitar-lo i d'aquells que han deixat els seus Playmobils, hem aconseguit l'objectiu.

A més, entre tots els visitants, s'ha realitzat un sorteig d'aquestes dues caixes de Playmobil. Les persones guanyadores ja gaudeixen del seu premi!!!!! Enhorabona a Claudia Baldres i Amparo Nàcher!!