Notícies‎ > ‎

Reprenem activitats presencials

17 de març 2021, 10:40 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 17 de març 2021, 10:50 ]
Estimades famílies,

En primer lloc, des del Moviment Juvenil i la parròquia Maria Auxiliadora esperem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu tots i totes bé i volem donar-vos molta força i ànims per continuar lluitant tots junts contra aquesta pandèmia. Estem segurs que ho aconseguirem.

Com anunciava dijous passat el President de la Generalitat i la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, el divendres van eixir publicades noves mesures en el DOGV que afecten l'activitat del nostre Moviment, recollides al Decret de Presidència 8/2021 [2021/2675] i a la Resolució de l'11 de març de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública [2021/2705]. Passem a citar les disposicions que afecten l'activitat del nostre Moviment de l'anteriorment citada Resolució:

     6. Mesures relatives a activitats d'oci educatiu, educació en el temps lliure, escoles d'animació juvenil, parcs i zones d'esplai lliure.
      3. S'autoritzen les activitats d'oci educatiu i educació en el temps lliure, i escoles d'animació juvenil, organitzades tant per les administracions com per les entitats o associacions juvenils d'educació no formal. En les instal·lacions interiors o exteriors on es desenvolupen aquestes activitats no es podrà superar el 30% del seu aforament. Les activitats hauran de realitzar-se en grups de fins a un màxim de 10 persones, a més del monitor/a.

En qualsevol cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i distanciament físic, seguretat interpersonal, higiene, neteja, prevenció, i seguint les indicacions contingudes en els protocols establits a aquest efecte per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la Covid-19.

Per tant, pel que fa a l'activitat del nostre Moviment Juvenil, a més de les activitats de culte que sempre han seguit avant, es permet realitzar activitats presencials respectant el 30% de l'aforament del lloc i els grups de 10 persones, a més del/l'educador/a.

Amb tot açò, vos recordem que es mantenen les mesures vigents de distància interpersonal i les mesures higièniques i sanitàries, així com la vigència i necessitat del Pla de Contingència de la nostra parròquia per regular les activitats corresponents.

D’aquesta manera, ens reincorporarem tots el proper dissabte 27 de març en l’horari habitual que tenim establert per a realitzar les sessions:
    Postcomunió
            ▪ 1r i 2n cicle (porta blanca del col·legi). Entrada entre les 16h-16:30h.
            ▪ 3r cicle (porta Fons Salutis. Av. País Valencià). Entrada entre les 16h-16:30h.
            18h. EUCARISTIA FAMILIAR.

    Confirmació
            16:30h. EUCARISTIA Joves (porta de l’església).
            ▪ Sessió: 17:15h – 19h (Fons Salutis).

Aquest dissabte, 20 de març, el mantenim festiu per la festivitat de Sant Josep, tal i com estava previst al calendari d’inici de curs.

Que tingueu una feliç Quaresma i vos convidem a celebrar amb la nostra parròquia la Setmana Santa, romanent sempre units en l'alegria de saber-nos estimats per Déu.

Estem a la vostra disposició per a allò que necessiteu.

Que Maria, auxili dels cristians, continue estant al nostre costat i no ens desempare.

Rebeu una cordial salutació i una forta abraçada.

L’equip de monitors – el rector