Notícies‎ > ‎

Suspensió activitats presencials catequesi

14 de gen. 2021, 11:47 publicada per Xarxes Socials   [ actualitzat el 14 de gen. 2021, 11:48 ]
Estimades famílies,

En primer lloc, des de la parròquia Maria Auxiliadora esperem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu tots bé i volem donar-vos molta força i ànims per continuar lluitant tots junts contra aquesta pandèmia. Estem segurs que ho aconseguirem.

A continuació, amb aquest comunicat, volem informar-vos de la decisió que hem hagut de prendre com a conseqüència d’aquesta situació tan difícil que estem vivint, especialment a la nostra població.

Des d’aquest mateix dissabte, suspenem de forma presencial totes les activitats parroquials de catequesi d’infància i joventut fins a nou avís. Per tal de no perdre el vincle amb la parròquia i amb els grups, les sessions corresponents es realitzaran de forma online amb l’horari habitual de cada grup. Tot i això, no hem de perdre el contacte amb el Senyor, i a ser possible, cal assistir en família a les Celebracions Eucarístiques que ens ofereix la parròquia.

Recordem:
➢ Dissabte a les 18’00h, especialment per a xiquets, joves i monitors.
➢ Dissabte a les 19’30h.
➢ Diumenge a les 10’00h.

Ens fa molta pena, però creiem que és la millor decisió en aquests moments pel bé de tots. Preguem perquè el més aviat possible puguem tornar-nos a reunir.

Més endavant ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les decisions que prenem en relació a l’evolució de la pandèmia.

Que Maria, auxili dels cristians, continue estant al nostre costat i no ens desempare.

Rebeu una cordial salutació i una forta abraçada.
La Parròquia Maria Auxiliadora
Ċ
Xarxes Socials,
14 de gen. 2021, 11:47